Siivouspalveluita yritysten tarpeisiin laatutakuulla

Etsitkö ammattitaitoista, luotettavaa ja huomaamatonta siivouspalvelua yritykseesi?

Olemme luotettava yrityssiivouksen kumppani kaikenkokoisille yrityksille. Yrityksille suunnattua siivouspalvelua voidaan toteuttaa sopimuksen mukaan myös yrityksen aukioloaikojen ulkopuolella, jolloin työskentely ei häiriinny.

Teollisuussiivous

Teollisuussiivoukseen voi sisältyä märkä- ja kuivapesu. Tehdashalleissa/varastoissa, teknisissätiloissa ja tuotantotiloissa.

Puhtauden lisäksi, Tavoite on saavuttaa hyvä puhtauslaatu, turvallisesti, tehokkaasti ja häiritsemättä tuotantoa. Siksi me suunnittelemme siivouksen tilakohtaisesti, koska tiloilla voi olla eri vaatimuksia.

Suoritamme erilaisten tehtaiden ja varastotilojen siivouksia.

Pyydä tarjous!

Lattian peruspesu ja vahaus

Bricol pesee ja vahaa lattiat.

Lattianpesu ja -vahaus vaikuttavat tilojen siisteyden lisäksi turval­lisuuteen. Siksi Kaikki lattiat tarvitsevat säännöllistä huoltoa ja Huollon jälkeen lattiaa tulee tietysti puhdistaa säännöllisesti oikeilla puhdistus menetelmillä.

Pyydä tarjous!

Rakennus ja Remonttisiivous

Rakennus-/remonttisiivous pitää työmaan siistinä. Se on mainio tapa pitää rakennus- tai remontointityömaa niin siistinä kuin mahdollista.

Yleensä, Rakentajilla tai remontoijilla ei ole aikaa huolehtia ympäristön siisteydestä, joten Bricolin tavoite on tarjota siistit työmaat. Siivouksen jälkeen varmistamme, että työmaa jää aina asianmukaiseen kuntoon.

Rakennussiivous voidaan suorittaa jokaisessa rakennusvaiheessa. Välisiivous tehdään eri vaiheissa, sovittujen töiden mukaan.

Mikäli etsit tekijää remonttisiivoukselle tai rakennussiivoukselle, ota yhteyttä!

Pyydä tarjous!


Toimistosiivous

Etsitkö säännöllistä siivousta toimistoosi tai liiketilaan?

Kuten kotisiivouksissa, Meidän kauttamme saat toimisto- ja toimitilasiivoukset säännöllisesti tai tarpeen mukaan. Puhtaalla työpaikalla varmistat, että työntekijäsi, asiakkaasi ja vierailijasi ovat tyytyväisiä ja iloisia.

Palvelumme ovat luotettavia, edullisia ja helpposti saatavilla, joten voit räätälöidä palvelumme yrityksesi siivoustavoitteiden mukaan.


Toimistosiivouksen kokonaishinta riippuu esimerkiksi tilan käyttöasteesta, puhtaudesta ja viikoittaisten siivouspäivien määrästä.


Pyydä tarjous!

Porrassiivous

Huoliteltu ja siisti rappukäytävä on taloyhtiön käyntikortti. Silloin asukkaat tietävät, että taloyhtiö huolehtii asukkaiden viihtyisyydestä ja turvallisuudesta. lisäksi, Porrassiivous suojaa pintamateriaaleja ja ylläpitää kiinteistön arvoa.

Me Bricolilla teemme rappusiivoukset Tampereella ja pirkanmaan alueella.

Mikäli etsit taloyhtiöösi joustavaa ja luotettavaa siivouspalvelun tuottaja, ota yhteyttä!

Pyydä tarjous!

Painepesu

Painepesut teemme ammattitaitoisesti useisiin erilaisiin kohteisiin.

  • Julkisivupesu (tavallisen lian poistaminen).

  • Sisäänkäynnit.

  • Teolliset painepesutyöt. Puhdistustyöt tehtaissa.

  • Kuljetusvälineiden pesu.

  • Rasvan ja noen poistot.

  • Piha-alueiden puhdistukset Yritykselle.

  • Muut kohteet.

Pyydä tarjous!